Zapojili jsme se do prestižní soutěže Ocenění českých lídrů!

Naše společnost O.K. Trans Praha se zapojila do soutěže Ocenění českých lídrů. Tato soutěž se zaměřuje na vyhledávání a odměňování českých společností s vynikajícími ekonomickými výsledky a my jsme rádi, že jsme byli součástí a dosáhli jsme úspěchu.

Ocenění českých lídrů se zaměřuje na ocenění výborného podnikání v České republice, a to v různých odvětvích a službách. Tato soutěž se vyhodnocuje po jednotlivých krajích a z každého jsou vybráni tři nejlepší společnosti. Jedná se o kategorie: cena odpovědného podnikání, celorepublikový lídr a výjimečná firma.

Do letošního ročníku soutěže se dostalo 1356 semifinalistů společností z celé České republiky. Naše společnost O.K. Trans Praha se umístila v první stovce ze 106 vybraných finalistů, přičemž naše lokalita má samozřejmě nejsilnější zastoupení a je zde největší konkurence.

Naše účast ve finále je oceněním dlouhodobé práce všech našich zaměstnanců.

Tento úspěch nás ještě více motivoval a ukázal nám, že naše společnost patří mezi špičku v oboru, chceme pokračovat ve své cestě k dosahování dalších úspěchů a posilovat tak naši pozici na trhu.

Děkujeme všem zaměstnancům, partnerům a zákazníkům, kteří s námi spolupracují na naší cestě.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.